Braaien!!:D - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Rowena Nust - WaarBenJij.nu Braaien!!:D - Reisverslag uit Port Alfred, Zuid-Afrika van Rowena Nust - WaarBenJij.nu

Braaien!!:D

Door: Rowena

Blijf op de hoogte en volg Rowena

20 April 2008 | Zuid-Afrika, Port Alfred

Hier even een snel berichtje over een Afrikaanse traditie!
Vrijdag avond zijn we met de hele ploeg gaan braaien, dat is een soort van barbecuen. We werden met een bootje over de rivier naar een openplek in het bos gebracht. De tocht alleen al was erg mooi, want we konden veel van de omgeving bekijken. Het was erg gezellig, helaas moesten we echter sneller dan gedacht weer terug. Het water trok zich erg snel terug en de boot zou zijn vast gelopen op het zand als we niet binnen tien minuten aan boord zouden zijn geweest. Het was heel erg gezellig!!:D

Kusjess!!

• 20 April 2008 - 18:05

Huisdier:

Pff.. veel lezen!! Kreeg ineens 5 berichtjes van jullie, over nieuwe blogs!! Sja.. en ik kan natuurlijk nix overslaan :D.
    Als ik die foto's bekijk en jullie verhalen lees mis ik jullie echt hoor!! :( Ik zou gewoon graag bij willen zijn.. dat we alles samen mee mochten maken!! Ben jaloeeeerrrsss!! :|.. Ik mis echt veel!! Haha!
    Hoop echt dat jullie er met volle teugen van genieten en nix missen van alles om je heen!!
    Spreek jullie snel weer!! Dikke kus (K)

Ps: komen de smsjes wel allemaal gewoon aan?? Hope so.. wel duur grapje trouwens hahaha!!