Zuid-Afrikaaaaaaaa!! - Reisverslag uit Wijnjewoude, Nederland van Rowena Nust - WaarBenJij.nu Zuid-Afrikaaaaaaaa!! - Reisverslag uit Wijnjewoude, Nederland van Rowena Nust - WaarBenJij.nu

Zuid-Afrikaaaaaaaa!!

Door: Rowena

Blijf op de hoogte en volg Rowena

09 Maart 2008 | Nederland, Wijnjewoude

Haaay allemaal!!
Op 11 april vertrek ik voor tien weekjes naar Zuid-Afrika! In het kader van de minor Humanitarian Management ga ik daar samen met nog 25 anderen lessen volgen en 'onderzoek' doen in de townships! Enn in het weekend is het dan natuurlijk tijd om Afrika te bekijken!!:P Het duurd nog maar 5 weekjes dus de tijd gaat heel erg snel.. Spannend, maar heb er zin in!! :D
Via deze website probeer ik iedereen die het maar leuk vind op de hoogte te houden van wat ik allemaal beleef! Haha als ik tijd heb natuurlijk ;)

Liefs, Rowena!!

• 09 Maart 2008 - 17:26

Jelly:

Je gaat daar vast een super tijd hebben meisje!

Al zul je ons natuurlijk ontzettend missen haha en wij jou ook natuurlijk..

En ik heb het je nog niet vergeven dat je me met het dorpsfeest in de steek laat!

Maar goed dat moeten we dan maar dubbel en dwars in gaan halen..

Doehg x x

(Je allereerste berichtje, whoehoee haha)

• 09 Maart 2008 - 17:29

Ria:

He Rowena
    Heel veel plezier!
    Zal hier geregeld even kijken :D

Groetjes Ria

• 09 Maart 2008 - 19:35

Capoerista MAGRELO:

God bless you

• 09 Maart 2008 - 20:58

Berend:

he rowena

veel succes in zuid afrika,, en kijk plezier. hoop dat je er een leuke tijd beleeft.. zal deze sit van je bijhouden in die tijd dat jij in daaroo bent.. als jij sat teminste ook doet,.

groetjes berend

• 10 Maart 2008 - 16:50

Cees Hoenekamp:

Ha Rowena,
    wat leuk om op deze manier over je nieuwe plannen te vernemen. Ik zal geregeld deze site bekijken om over je ZuidAfrikaanse avonturen te lezen.
    Met een groepje nieuwe Presenters zijn we de komende 3 weken bezig om alle medewerkers van de gemeente Leeuwarden te portretteren. Daarvoor is een van de kamers op het stadskantoor omgetoverd tot een professionele fotostudio waar we naar hartelust kunnen fotograferen. We hebben daarvoor eerst les gehad van een echte fotograaf.
    Heel veel plezier met je voorbereidingen en al vast een heel goede reis toegewenst.

• 28 Maart 2008 - 14:49

Jeanette:

Lief vriendinnetje van mij!!
    Het is al bijna zover!! Ga je wel missen hoor!! Maar gelukkig zijn het maar 10 weekjes! Hoop dat je het daar naar je zin zult hebben, maar dat komt vast goed! Vind het wel heel stom dat je er niet bent met mijn verjaardag!! Ik verwacht dan natuurlijk als je terug bent wel een heel speciaal cadeautje! Hihi.. Meissie, heel veel plezier en succes daar. Hoop dat je nog iets kunt doen om die mensjes daar te helpen. Zal je verhalen op deze site trouw volgen!!
    Liefs Jeanetje!

• 31 Maart 2008 - 13:00

Frits Fransen:

Dag Rowena,

Wat goed van jou zeg, je hebt wel lef.Een fijne periode toegewenst en ik verwacht wel een mooie presentatie achteraf(ha,ha). Misschien kun je wel lesgeven. Geniet ervan.
    gr Frits

• 06 April 2008 - 22:23

Renate:

haay meissie!
    nog maar eventjes en dan gaan we al weg!!
    aaah, ben wel super zenuwachtig!
    maar zie er wel naar uit om met z'n vijfjes in zo'n unit te zitten! echt super gezellig.. :D
    kusjess